נוברינג

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/02/2015 | 22:54 | מאת: יעל

שלום, אני הכנסתי היום לראשונה נוברינג ויש לי כמה שאלות. באופן כללי אני מפחדת מאוד מכל עניין ההיריון. אני מפחדת לקיים יחסים רק עם קונדום מחשש שיקרע ומפחדת גם רק עם אמצעי מניעה הורמונלי מחשש שעשיתי משהו לא נכון בלי לשים לב בכלל. לכן אני מוכנה רק לשילוב של השניים. ניסיתי גלולות וזה לא התאים לי כי יש לי קיבה רגישה מאוד ואני סובלת באופן קבוע משלשולים ולכן הרופאה שלי המליצה לי לנסות טבעת נוברינג. היא הייתה מאוד חסרת סובלנות איתי ולא ככ ענתה לשאלות שלי ולכן מקווה שתוכלו לעזור לי. המחזור שלי בדרך כלל מאוד מועט וקצר ובדרך כלל אני יודעת שהוא הגיע רק לפי זה שבהכנסת אצבע רואים דם, כי סימנים על תחתונים כמעט ולא קיימים. זה גם מה שהיה היום, בהכנסת אצבע ראיתי דם ולכן הכנסתי טבעת. לאחר כמה זמן אהיה מוגנת? שאלה נוספת, יש לי ציפורניים די ארוכות ולכן אני מפחדת שהטבעת נשרטה כשהכנסתי אותה. הטבעת יכולה להישרט? זה פוגע ביעילות? בהקשר של זה, אם בן זוגי מחדיר אלי אצבעות ובעבר היו מקרים שבהם הוא שרט רותי מבפנים כאשר עשה זאת. הוא יכול לפגוע בצורה כזאת בטבעת מה שיגרום לה להפסיק לפעול?האם הטבעת עלולה להיפלט בזמן שאני בשירותים? ובמידה וזה קרה והטבעת נפלה לאסלה, מה לעשות? כפי שציינתי אני מוכנה רק לשילוב של טבעת וקונדום ולכן השאלה הבאה- כאשר יש חדירה עם קונדום בזמן שהטבעת בפנים, היא עלולה לקרוע את הקונדום? ושאלה אחרונה, הטבעת בפנים ואני לא מרגישה אותה אבל כל פעם כשאני מחדירה אצבע בשביל לבדוק את המצב, אני מרגישה עם האצבע שהיא קרובה לפתח ולא משנה כמה אני דוחפת אותה עמוק יותר, היא חוזרת להיות קרוב לפתח. זה פוגע ביעילות הטבעת? בשבוע ההפסקה גם כן יש הגנה של הטבעת? אני מתנצלת על השאלות הרבות, מקווה שתענו על כולן. תודה רבה מראש.

קשה לענות לכל כך הרבה שאלות הכנסי לאתר של הנובהרינג ואני מקווה שתגבלי תשובות על רב השאלות. אם הכנסת ביום הראשנון של המחזור את כבר מוגנת אין סכוי שהטבעת תשרט והיא לא אמורה ליפול או לצאת מעצמה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו