בעלי בגיל 56 , רזה , בלי תרופות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/02/2015 | 21:06 | מאת: לנה

אנו קרובים מאוד רגשית. לדבריו אני מושלמת בעיניו פיזית ושכלית , אנו מאוד מתחשבים אחד בשני. לצערי הוא סובל מאי מפוטנציה , כל הזמן. הוא רוצה לפצות בכל רעיון אחר, אני לא רוצה לוותר. לא רוצה לפגוע בו כי הוא אדם נפלא , אז משום כך אני לא פותחת את הנושא , אני לא רוצה שתיכנס למרחב שלנו המרירות הכי קטנה. אבל אני מאוכזבת. אשמח להתייחסותך בתודה. אודה על דיסקרטיות.

חבל שאתם לא מדברים על הבעיה ולא מנסים לפתור אותה. יש היום מגוון רב של טיפולים לבעיות זקפה כמו תרופות, זריקות, הורמונים ואפילו השתלת תותב

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו