שאלה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/02/2015 | 01:07 | מאת: מישהי

שלום, הבנתי כי תחושות לא נעימות (תכיפות ודחיפות במתן שתן וכאבים באזור העריה) עלולת להיגרם מבעיה בעצב הפודנדלי. האם קיימת בדיקה הבודקת את טיב ההולכה של עצב זה? האם קיימת בדיקה שיכולה לשלול או לאשר בעיה כלשהי בעצב זה?

ממליצה לך להתחיל בבדיקה גינקולוגית רגילה ומשם להתקדם לברורים מעמיקים יותר במידת הצורך

23/02/2015 | 17:19 | מאת: מישהי

תודה על תשובתך. אני לאחר בירור גיניקולוגי ואורולוגי רחב מאוד (בדיקות גופניות,בדיקות מעבדה רבות ובדיקות הדמיה רבות (כולל CT וMRI).האם קיימת בדיקה הבודקת את טיב ההולכה של העצב הפודנדלי?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו