עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/02/2015 | 18:00 | מאת: גלגל

ב-26.1 עברתי הפלה יזומה, ב-11.2 קיימתי יחסים לא מוגנים עכשיו כמעט ועבר חודש אתמול התחילו לי הפרשות חומות ודימום קל שנראה רק בניגוב שמלווה בהתכווצויות ברחם יש סיכוי שזה הריון או מחזור שלאחר הפלה?

בצעי בדיקת הריון

07/03/2015 | 09:22 | מאת: גלגל

ביצעתי בדיקה יצא שלילי יום לאחר מכן קיבלתי וסת ככה זה נראה לפחות לעין ההתכוצויות נמשכו לאחר סיום הווסת בהרגשה זה מרגיש כמו הריון ביצעתי שוב בדיקה ביתית לאחר סיום הווסת ויצא שלילי יש סיכוי שיש הריון שלא נראה על ידי בדיקה ביתית?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו