היריון שני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/02/2015 | 03:17 | מאת: חסויה

שלום אני בת 37 עם משקל של 130 קילו וכבר 3 שנים שאני ובעלי מקיימים יחסי מין בלי הגנה ועכשיו אחרי 3 שנים החלטנו שאנחנו רוצים להביא בת שניה,מה לדעתך הסיכויים שלנו להיכנס להיריון בדרך טבעית במצבי הנוכחי.

שלום לך השאלה שלך כללית מידי וחסרים עוד פרטים באנמנזה שלך לגבי סדירות הוסת ופרטים גינקולוגיים נוספים. הפורום אינו המקום המתאים לחשיפת הפרטים הללו ולכן מציעה לך לגשת לרופא המטפל ולנהל את השיחה המתבקשת ככלל , משקל גוף עודף אינו תורם לסיכויי הכניסה להריון וכן מהווה גורם סיכון לסיבוכי הריון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו