פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו

פורום זה סגור לשליחת הודעות חדשות.
הפורום יעסוק בכל הקשור למיניות האישה. החל מהתגובה המינית התקינה של האישה - התגובה הגופנית והנפשית לגירוי מיני, וכלה בקשיים, בעיות ושאלות הקשורות בתפקוד המיני.
7735 הודעות
6762 תשובות מומחה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/12/2023 | 18:57 | מאת: מירית

שלום רציתי לשאול אם הקאתי אחרי שעתיים מלקיחת גלולה יאז פלוס מה לעשות?

27/04/2023 | 12:28 | מאת: אנונימי

שלום .. הפסקתי גלולות לפני בערך 4 חודשים ומאז קבלתי מחזור כל 34 יום .. אך החודש הזה עוד לא קבלתי למרות שעבר המועד שהיתי צריכה לקבל בו מחזור . האם איחור המחזור קשור להפסקת הגלולות ? למרות שמאז שהפסקתי קבלתי במסודר מחזור ל 3 חודשים, אני קצת מודאגת שאני לא אקבל מחזור החודש והמחזור לא יהיה סדיר שוב כפי שהיה לפני ליקחת גלולות . חשוב לציין לא קימתי יחסי מין החודש , חודש שעבר קיימתי יחסי מין וקבלתי מחזור האם יתכן שעדיין יש חשש להריון למרות שקבלתי מחזור בחודש שעבר ?

עשי בכל זאת בדיקת דתן להריון ואם שלילית פני לרופא הנשים שלך להסדרת מחזור

25/04/2023 | 23:23 | מאת: שואלת

שלום בת 30. לא קיימתי יחסי מין. אני סובלת שנים רבות מרצפת אגן היפרטונית (שרירי רצפת אגן מכווצים) התסמינים שאני מרגישה כל השנים הם תחושת לחץ ברצפת האגן וצורך למתן שתן. לפני כשבועיים וחצי חוויתי אורגזמה חזקה מתוך שינה והתכווצות חזקה מאוד של שרירי הבטן ורצפת האגן.לא זכור שחלמתי חלום שגרם לי לכך. פשוט קמתי מהשינה עם אורגזמה חזקה והתכווצות חזקה של שרירי הבטן ורצפת האגן. לאחר כשבוע וחצי ממקרה זה הופיע לי לחץ מטורף ברצפת האגן. האם יכול להיות שזאת הסיבה לתחושת הלחץ שהופיעה? כלומר ששרירי רצפת האגן נתפסו מאוד מהאורגזמה ולא השתחררו? מה יכול לעזור? בדיקות שתן ודם תקינות.

לא נראה לי שיש קשר בין השברים לאחר שהיה לך שבוע וחצי שקטים בין שני הארועים פני לפיסיותרפיסטית של רצפת אגן לשחרור

24/04/2023 | 23:52 | מאת: מושיקו

שלום, אשתי בהריון בסיכון בגלל היסטוריה של לידה מוקדמת. בגלל שהיו לה כאבים לאחר יחסי מין, הרופא המליץ שהיא תימנע מאורגזמה כדי למנוע ההתכווצויות. אשמח לשמוע רעיונות מה אנחנו לעשות יכולים לעשות בסיטואציה הנוכחית. האם היא יכולה להגיע לסיפוק מיני ללא אורגזמה? תודה רבה!

אי אפשר להגיע לספוק מיני ללא אורגזמה

היי דוקטור. מעולם לא קיימתי יחסי מין מלאים עם לדירה לנרתיק. הוא החדיר לי אצבעות לנרתיק לפני שהוא גמר , שכנראה היו עליהן טיפות אהבה כיוון שנגע באיבר המין שלו לפני. זה היה ביום של הביוץ שלי, ולקחתי פוסטינןר בערב שאחרי (18 שעות אחכ) ליתר ביטחון. מה הסיכוי להריון במקרה כזה? שיכול להיות שהיו לו טיפות אהבה על האצבע (לא זרע שלאחר גמירה) אבל לקחתי פוסטינור?

אם לקחת פוסטינור הסבירות להריון טיפות אהבה אפסית

24/04/2023 | 08:38 | מאת: ל

קיימתי עם בן זוגי מזה 10 שנים סקס לא מוגן. שניה לפני שגמר הוא יצא וראינו שיצא נוזל לבן בקצה השפתיים שלי/על המצעים. יש חשש שאולי לא הספיק לצאת בזמן או שפספס לצאת לפני טיפות אהבה (גמר פעם שניה). למחרת החלטתי לקחת פוסטינור. היינו כל כך להוטים אחד על השניה ברצון להרגיש שקיימנו שוב יחסים לא מוגנים, והפעם הוא גמר בתוכי כ10 שעות לאחר לקיחת הפוסטינור מתוך ידיעה שלקחתי את הכדור ואני מוגנת למשך 72 שעות. האם אני באמת מוגנת? אחדד שאני לא לוקחת גלולות כי ניסיתי כ4 סוגים שונים + נובה רינג וכולם מורידים לי את החשק המינים באופן משמעותי.

מוגנת התיעצי עם רופא הנשים שלך לגבי התקן

23/04/2023 | 08:24 | מאת: נוי כהן

התחלתי החודש יאז פלוס והייתי בגלולה האחרונה באריזה. ביום ה18 החודש מאז שהתחלתי היו לי הרבה דימומים והמחזור הקדים לי בארבעה ימים. שכבתי איתו ביום של הגלולה ה28. הוא לא היה עם אמצעי מניעה ולא גמר בפנים. אני צריכה לקחת משהו?

אם לא שכחת אף גלולה למרות הדימומים את מוגנת

22/04/2023 | 19:33 | מאת: שאלה

היי, רציתי לשאול האם בדיקת דם שלילית להיריון לאחר 21 יום ממגע ודאית ? במידה והתחלתי אחרי 21 יום ותוצאת בטא שלילית סבב של שאיבה והחזרה ויש היריון מתורם, 21 יום עם בטא שלילית מספיקים לוודאות שההריון מהתורם ? תודה

אם בדיקת הריון שלילית אחרי 3 שבועות מהמגע אינך בהריון

20/04/2023 | 10:59 | מאת: איילה

יילדתי לפני שנה וחצי ועוד לא קיבלתי מחזור בלילה יש הנקה מלאה ביום פחות יש הפרשות רגיל האם צריכה רופא?

תפני לרופא נשים לבדיקה טלהערכה הורמונלית

18/04/2023 | 15:16 | מאת: אנונימי אשמח לעזרה

היא שכבה עליי כשאנחנו עירומים ונכנס האיבר שלי לנרתיק רק להתחלה שלו(רק הכיפה שלי נכנסה) ואז יצאו כמה טיפות לאותו מקום כשזה ממש בהתחלה וישר הוצאתי וכל שאר הזרע היה בחוץ וישר לאחר מכן היא ניגבה. האם היא תכנס להריון? ןמה כדאי לעשות?

כדאי לקחת גלולות היום שלאחרי ושחברתך תתיעץ עם רופא נשים לקבלת אמצעי מניעה

18/04/2023 | 07:50 | מאת: אנונימי

היי אני וחברה שלי קיימנו יחסי מין יבש אני הייתי עם מכנס ותחתונים וגם היא הייתה עם מכנס ותחתונים האם יש סיכוי אפילו קטן להריון?

אין סכוי להריון דרך בגדים

אני עם התקן ושנה וחצי אחרי לידה ואני רוצה קצת שקט ממחזור מה אני יכולה לקחת?

חסר פרטים התיעצי עם אופא הנשים שלך

15/04/2023 | 17:57 | מאת: גלית

שלום ד"ר, אינני נוטלת גלולות. יש לי דימום כבד במחזור ( לא היה בעבר). המחזור שלי תמיד היה סדיר 6-7 ימים. כעת להערכתי מתקצר. התחלתי לסבול ממגרנה סביב מחזור. התקף ממש קשה יכול להיות פעם בשנהעם הקאות ובחילות. אני בת 47 והמחזור מסב לי סבל רב. לכן קיבלתי כדור זה. במטרה שהדימום יהיה יותר עדין. לאחר שקראתי הוראות מרשם לא נראה לי שזו המטרה? למה מיועד כדור זה? אגב לאמא שלי יש אוסטופורוזיז ( כבר היו לה כמה שברים) האם הכדור טוב גם למניעת מחלה זו?

פרוגילוטון מחקה מחזור טיבעי ממליצה לך לעשות הערכה הורמונלית החמרות במחזורים יכולים לקרות לקראת גיל המעבר תנסי חודש את הפרוגילון ותראי אם במקרה יקל

12/04/2023 | 16:40 | מאת: טטט

היי הייתי בבדיקה גינקולוגית ושהרופא הכניס את מכשיר האולטרסאונד עם הקונדום עליו. והמכשיר היה בפנים הקונדום נקרע, רציתי לדעת האם יש מצב שנדבקתי במחלות מין בעקבות זה.. והאם המכשיר מחוטא לפני כל בחורה שבאה, תודה

סבירות שנדבקת במחלת מין אפסית לגבי חטוי של מתמר האוןטראסאונד את צריכה לשאול את הרופא

09/04/2023 | 13:07 | מאת: משה

בילתי עם נערת לווי ונקרע לי הקונדום באמצע לפני שגמרתי כך שגמרתי הפנים . מה הסכוי שאולי נדבקתי במחלת מין או איידס.

יש אפשרות להדבקה תפנה לרופא עור ומין ותבקש בדיקות רלבנטיות

02/04/2023 | 00:50 | מאת: מעיין

אני וחבר שלי שכבנו ביום האחרון למחזור , בלי קונדום וגמר בחוץ . לקחת גלולה ? מה הסיכוי להריון ?

סבירות לא גבוהה אבל הכל תלוי אם היתה שפיכה בפתח הנרתיק או אם את קרובה לביוץ

30/03/2023 | 11:34 | מאת: חני

ילדתי לפני 3 חודשים ולא לקחת אמצעי מניעה כי אני מניקה. בכל פעם שקיימנו יחסים- בילי יצא לפני שגמר כדי שהזרע לא ייכנס. פתאום לפני שבועיים הפסיק להיות לי חלב בהדרגה, עד שאתמול התחלתי לתת מטרנה. יש לי מלא הפרשות לבנות מהנרתיק, לפני שבועיים הייתה הפרשה אדומה, יכול להיות הריון?

לא נשמע כמו הריון עשי בדיקת דם לשלילת הריון וכדאי לנתאים אמצעי מניעה כי יש אפשרות להריון כם אם מניקים

מה יכול להיות גורם של כאבים אחרי קיום יחסי מין בנרתיק תחושה של צריבות? היה קנדידה בעבר וטופל

דורש בדיקת רופא נשים סיבות יכולות להיות מרובות החל מדלקת שעדיין קיימת וכלה ברגישות עורית

26/03/2023 | 03:48 | מאת: דניאל

שלום דר אני כ20 יום לאחר לידה ב"ה. הרופאה נשים בדקה אותי ואמרה שהכל ב"ה מבריא יש לי הפרשות בגוון צהבהב הדימום פסק ב"ה. האם ניתן להשתמש בסיכוך עב מים להגיע לאורגזמה ? האם ניתן לקשור טחורים במצב נוכחי?האם ידוע לך טיפ להגברת חלב להנקה .זה לא מספיק הכמות וכנראה הנרקם :(

טרם סיימת את תקופת מדכח לידה שמתמשכת 6 שבועות עד סיומה אין לקדור טחורים ואין לקיים יחסי מין מלאים

25/03/2023 | 12:58 | מאת: שם בדוי

היי קימתי יחסי מין ללא חדירה ושפיכה ב16.3 עם בחור שהוא לא בעלי ואז ב22.3 עשיתי בדיקת שתן ביתית והתוצאה היתי חיובית הגיוני שההריון ממנו או מבעלי? מפחדת ושוקלת להפיל אם ההריון מהבחור.

אם תוצאת הריון חיובית היתה אחרי 6 ימים אין סבירות שההריטן ממנו

25/03/2023 | 19:36 | מאת: שם בדוי

ואז עשיתי בטא יום למחרת (7 ימים) והיתה 390 עדין אין סיכוי שההריון ממנו?

24/03/2023 | 18:47 | מאת: שליו

שלום אני וחבר שלי היינו באקט היה חדירה פעמיים היה כואב אז ירדתי לו הוא גמר באזור האחורי של הישבן ואחר-כך שמתי את בתחתונים ואת המכנס ומחקתי עם נייר מה הסיכוי להריון (לא הייתי בביוץ) בלחץ שאני בהריון

אם לא היית בביוץ אין סבירות להריון

21/03/2023 | 14:44 | מאת: נירית

אני והחבר מקיימים יחסי מין מלאים ללא אמצעי מניעה מכיוון שהחבר שלי עם יכולת שליטה בשפיכה. השאלה שלי היא בנוגע לנוזל השקוף שיוצא לו . לטענתו אם הוא לא גומר אז אין זרע ורק נוזל סיכוך. אני פוחדת שאפילו שהוא לא גומר יש כמות מסויימת של זרע בנוזל השקוף. כשהוא גומר בחוץ אני רואה שזה ממש זרע. מה באמת נכון. רוצה להיות רגועה.

הנוזל נקרא טיפות אהבה ויש סבירות שהוא מכיל תאי זרע

20/03/2023 | 01:50 | מאת: משתמשחדש

היי! אני ומישהי קיימנו יחסי מין מתוך קשר לא מחייב. השתמשתי בקונדום לכל אורך הסקס ובפעם הראשונה שגמרתי הלכתי ישר הורדתי את הקונדום שמתי קונדום חדש ובחלק הקטן החשוף מתחת לטבעת של הקונדום ראיתי כמו נוזל לבן כזה היה קצת חשוך בחדר לא ככ הבנתי מה זה וניקיתי עם מגבון והמשכנו את הסקס. אני נורא מפחד שאיך שהו זה היה זרע שלי וכשחדרתי אליה בפעם השניה זה נגע באיבר המין שלה או שאיך שהוא החלק החיצוני של הקונדום התלכלכך בזרע שלי וחדרתי אליה והיא נקלטה…ממש אוכל על זה סרטים. ובסוף הסקס בדקתי את כל הקונדומים ובאף אחד מהם לא היה קרע.

ךא נראה לי שיש חשש להריון מאחר וניקית עם מגבון את הפין לפני הקונדום השני

19/03/2023 | 21:27 | מאת: אנונימי

עשינו יחסי מין לפני שבועיים בדיוק ולא גמר בפנים .. עשיתי כבר שלושה בדיקות הריון מקלון הזהב *בדיקת היומיים לפני המחזור* האחרונה היתי אתמול ושלושתיהם שליליות , (חשוב לי לציין שהיתי לוקחת גלולות ברצף של ארבע שנים והפסקתי רק לפני שלושה חודשים) אני היתי אמורה לקבל מחזור היום ועוד לא קבלתי .. האם עדיין יש סיכוי להריון למרות הבדיקות שעשיתי ?

אינך בהריון

19/03/2023 | 15:10 | מאת: דניאל

היי ליאורה, רציתי לשאול אם יש סיכוי שנכנסתי להריון אם שכבתי על הצד וחבר שלי היה בלי קונדום והיה חיכוך בין הפין שלו לפי הטבעת שלי ובסופו של דבר הוא גמר באיזור פי הטבעת, ישר קמתי ורצתי לשירותים להתנקות במגבונים והלכתי להתקלח, יש סיכוי שהזרע נזל לאיזור הנרתיק?

יכול להיות, הסכוי להריון עולה אם את בתקופת ביוץ

16/03/2023 | 21:46 | מאת: רחל

שלום רב רציתי לדעת האם יש סיכון כשבעלי נשען על הבטן שלי בהיריון

לא

16/03/2023 | 08:41 | מאת: נינה

אני ובעלי מקיימים יחסי מין ללא שום אמצעי מניעה. אינינו מעוניינים בהריון ולכן בימי הביוץ יומיים לפני עד יומיים אחרי בעלי גומר מאחור. הפחד שלי זה מזליגה של זרע מאחור לתוך הפות כי לא תמיד אני מנקה את עצמי מיד אלא לפעמים עד הבוקר שאני מתעוררת. האם יש סיכוי קטן שאכנס להריון מהסידור שמשתמשים בו כאמצעי מניעה. ברצוני לציין שבשאר הימים בעלי גומר בתוכי והסידור הזה מחזיק כבר מעל שנה. אני ובעלי נגד כל אמצעי המניעה השונים.

אם יש שפיכה לתוך פי הטבעת החשש להריון אפסי

אני בתולה , וקיימתי עם הבן זוג שלי חדירה לא מלאה ,סיימתי באותו היום מחזור , הוא גמר והשפיך יצא על האיבר שלי בשפתיים ובאזור למעלה וחצי על המיטה . ישר שטפתי עם מים את האזור . האם אני צריכה להיות מוטרדת מזה ? אני גם לא יודעת לגבי הטיפות אהבה אני לא יודעת עם יצא שהוא היה בחצי חדירה כי הייתה חצי חדירה לא הייתה חדירה מלאה . לפי מה שהרגשתי הקרום לא נקרע . מה את אומרת?

אם נוזל הזרע היה באזור הכניסה לנרתיק ואת לקראת ביוץ יש אפשרות קלושה להריון

11/03/2023 | 15:18 | מאת: אור

שלום, בת 30, רווקה, לא מקיימת יחסים יותר משנתיים. כבר 5 חודשים שאני חווה תופעה שלא הייתה קודם לכן- דימום לאחר שמסתיימת הווסת. הווסת מגיעה בכל 1 לחודש וב10 לחודש מתחיל דימום קל שנראה בניגוב בלבד, כמה פעמים ביום ולפעמים פעם אחת בלבד. הוא מופיע כל יומיים, סה״כ ב3 ימים בחודש שמתפרשים על פני 5 ימים. שמתי לב שבימים הללו מתרחש ביוץ על פי התסמינים שאני חווה ונראה כי הביוץ גם מקדים (10 ימים לאחר קבלת הווסת). במשך חמשת החודשים האחרונים הדימום מופיע בדיוק באותו אופן ובדיוק באותם ימים, צבעו אדום טרי ולעיתים עם קרישי דם קטנים כמו במחזור. חשוב לציין כי באותו חודש שהתחיל הדימום הייתי בלחצים נפשיים וחרדות שנמשכו חודשיים ותוך כדי התחלתי להתאמן כולל שינוי תזונה. האם נראה כי מדובר בדימום שמקורו מביוץ? הפתרון הוא נטילת גלולות?

יכול להיות דימום בזמן ביוץ כדאי לפנות לרופא נשים לברור בדיקות הורמונליות ואולטראסאונד גינקולוגי וקבלת טיפול בנתאם

10/03/2023 | 06:21 | מאת: אנונימי בן 19

קיימתי עם חברה שלי יחסי מין עם קונדום והכול היה בסדר הקונדום לא נקרע וגם גמרתי בחוץ. אבל בסוף האקט ראיתי הפרשה לבנה על האיבר שלה לא יודע אם זה שלי או שלה אם קרה שיצא לי קצת זרע מבסיס הפין ונגע לה בפוט יש סיכוי להריון?

אם הקונדום ישב טוב על הפין כשהוצאת אותו מהנרתיק הסבירות להריון מאוד נמוכה

08/03/2023 | 12:00 | מאת: אנונימי

קיימנו יחסי מין ללא אמצעי מניעה , הוא גמר בחוץ , מה הסיכוי להיכנס להריון?

תלוי האם היית בביוץ או לקראת ביוץ האם למרות שלא היתה שפיכה בנרתיק האם טיפות אהבה מכילות תאי זרע או לא

07/03/2023 | 09:05 | מאת: מודאגת

היי, לפני כשבועיים קיימנו יחסי מין, בן הזוג חדר אלי לשנייה ללא קונדום והוציא ישר (ממש בהתחלה) אחרי זה לבש קונדון אבל כבר ירדה התשוקה והפסקנו, הוא לא גמר ולא היה קרוב לגמירה גם… זה היה סביב תאריך הביוץ. האם יש סיכוי שאני בהריון, המחזור מאחר ביום ואני מרגישה בטן נפוחה עם כאבי בטן (כמו בדרך כלל לפני המחזור) אבל הוא לא הגיע… בלחץ. האם יש סיכוי שאני בהריון מזה?

לא נראה לי אבל עשי בדיקת שתן ביתית לשלילת הריון

28/02/2023 | 10:05 | מאת: רוני

היי אני בת 15 אני וחבר שלי שכבנו עם קונדום והוא גמר בקונדום אחרי משהו כמו חצי שעה דחף לי אולי 4 פעמים ללא קונדום יש סיכוי להריון? לקחת פוסטינור? , הוא אמר שלא יצא לו כלום רק שהוא הוציא קצת ממש דביק את יודעת כמו שיוצא לפני הגמירה

למרות שהסבירות להריון נמוכה כדאי חקחת גלולת היום דאחרי כמו פוסטינור או נואלבו תוך 72 שעות מהמגע

21/02/2023 | 01:06 | מאת: שיר

היייו ללא אמצעי מניעה הוא אמר שגמר טיפה בפנים והרגשתי טיפה זולג ממני,החשש העיקרי לפי האפלירציה אני בביוץ וסיכוי גבוה להריון מה עושים? האם גלולה של יום אחרי תעזור?

קחי גלולת היום שאחרי

19/02/2023 | 08:05 | מאת: גל

שלום הייתי עם מישהי וגמרתי לה על הבטן ניגבתי עם מגבת ואחרי דקה בערך נכנסה למיקלחת הדליקה את המים ולקחה סבון ואז ראיתי ששטפה את איבר המין שלה אם אותה היד ששטפה את הבטן הכוונה אם אותו הסבון האם יש סיכויי להריון

לא

16/02/2023 | 17:19 | מאת: משה

שלום לכם , ראשית ברצוני לדעת עד היכן מגיע הפין כשהוא חודר לפות ? שנית ברצוני לברר מצב שמדובר בפין גדול האם אפשרי להחדיר את כולו לפות ? האם יש מצב שהפין מגיע עד לרחם עצמו בעת החדירה ? בתודה מראש.

אורך נרתיק במצב רגיל כ 8 ס״מ בזמן גרו ימיני יכול להתארך פי אחת וחצי פין יכול להגיע לקצה נרתיק עד לצוואר הרחם

21/02/2023 | 15:13 | מאת: משה

האם יש מצב שהוא חודר לתוך הצוואר רחם עצמו ? לגברים ממדינות אפריקה יש אבר מין די גדול מעניין עד לאן הוא יכול להגיע כשהוא חודר לנרתיק האשה ? בתודה מראש.

16/02/2023 | 11:24 | מאת: אנונימית

המשך לשאלה המטרידה ששאלתי מה17 לחודש (בו היום בוצע המגע המיני ללא חדירה) עד ה23 לחודש (היום בו התגלה ההריון) זה נחשב 6 ימים או 7? האם לדעתך כבר בתאריך ה17 היתי בהריון? אם גיליתי עליו ב23 לחודש והבטא יום למחרת 24 לחודש הייתה כבר 400? תודה

מבינה שאת מאוד מוטרדת אבל חושבת שכבר מיצינו את הנושא מכל הזויות

15/02/2023 | 07:26 | מאת: סיכוי להריון? דחוףף

אני מבייצת, וקיימנו יחסי מין, הקונדום נקרע בלי שהרגשנו והוא גמר בפנים. לאחר 4 שעות שתיתי פוסניטור יש סיכוי להריון?

לא מגן ב100 אחוז אבל מוריד משמעותית את הסכון להריון

15/02/2023 | 09:37 | מאת: אנונימי

יש עוד משהו שאפשר לעשות?

14/02/2023 | 15:31 | מאת: שם בדוי

שלום רב יש לי מספר שאלות ששאלתי כבר בעבר אבל לא מןצאת את התשובה. 1. האם הגיוני לגלות הריון לאחר 6 ימים? 2. האם הגיוני שנכנסתי להריון (שגיליתי לאחר 6 ימים) ללא מגע מיני? כלומר רק עם חיכוך איברים כאשר היתי עם תחתון וללא גמירה? 3. ככל הנראה ההריון הוא ממגע מיני קודם? גם אם היה ביוץ מאוחר?

לא לשאלה 1 2 כן לשאלה 3

15/02/2023 | 13:34 | מאת: שם בדוי ק

תודה רבה על המענה. האם מחשיבים גם את היום שבוצע המגע המיני? המגע המיני היה ב17.11 ועל ההריון גיליתי ב23.11 בבוקר. זה נחשב 7 ימים או 6? והאם בשני המקרים אין סיכוי שההריון שלי מאותו מגע מיני?

11/02/2023 | 19:17 | מאת: אנונינימית

קיימנו יחסי מין ללא אמצעי מניעה , הוא גמר בחוץ , מה הסיכוי להיכנס להריון? יש צורך לקחת פוסטינור?

בעקרון לא אבל תלוי באיזה שלב של . המחזור היית אם סביב הביוץ הסבירות להריון קיימת אבל קלושה

02/02/2023 | 06:36 | מאת: אנונימית

הי אני וחבר שלי עשינו סקס יבש בזמן מחזור אני עם מכנס ותחתון ופד והוא בלי כלום הוא גמר לי על החזה ועל המעיל אחרי עשר דקות החלפתי תחתון ופד וחוששת שנגעתי באזור החזה ונשאר שם זרע ובזמן שהחלפתי את הפד ושהרמתי את התחתון אולי חדר. ואם ניגבתי את הזרע מהמעיל עם מגבון ובאותה יש שלא התייבשה החלפתי פד יכול להיות גם כשהרמתי את התחתון חדר? ממש חוששת מהריון האם ניתן במקרים אלו להכנס להריון?

02/02/2023 | 07:00 | מאת: אנונימית

יש לציין שאת הזרע על המעיל ניגבתי מיד אחרי בנייר ורק אחרי 10 דקות ניקיתי במגבון את הכתמי זרע מהמעיל וגם את שאריות הזרע אם נשאר

02/02/2023 | 13:35 | מאת: אנונימית

גם את החזה וגם את המעיל ניגבתי חמש דקות עם נייר אחרי שגמר . חוששת רק שנשאר של זרע שלא נוגב שנגעתי ביד ואז בתחתון ובפד או במעיל ואז בתחתון ובפד מבפנים

אין חשש מהריון

01/02/2023 | 02:24 | מאת: אלי

משתמשת במדבקות (כבר חודש שלישי) .שבוע הפסקה . סוף מחזור . שכחתי להחליף (עבר שעתיים שלוש מהזמן הרגיל). בן זוג שלי גמר בפנים .עדיין לא הבנתי כיצד המדבקות עובדות לכן אני חוששת .אני יודעת שבסוף מחזור זה מסוכן והסיכוי גובר . למרות שאני מקפידה על השימוש המדבקות עדיין חוששת .אשמח לתשובה . תודה

אין חשש מהריון

30/01/2023 | 01:37 | מאת: השועל

האם יש סיכוי להריון מחדירה לא מוגנת שאורכה היה שניה וחצי לכל היותר (בלי גמירה כמובן)?

בדרך כלל לפני גמירה יש טיפות אהבה והשאלה תמיד האם הם מכילים תאי זרע או לא ולכן אי אפשר להבטיח שאין סיכוי להריון

28/01/2023 | 19:16 | מאת: חחחחחח

הי הכנסתי את הטבעת באיחור בנוסף לשבוע של ההפסקה שלקחתי הכנסתי אותה אחרי ארבעה ימים.. זאת אומרת שבוע+4 ימים כי שכחתי ממנה. האם זה בעייתי שאכניס אותה באותו רגע או שאני צריכה חכות? והאם אני מוגנת כי עבר שבוע ו4 ימים שבהם לא הייתי עם טבעת בתוכי וקיימתי יחסי מין עם בן זוגי אשמח לתשובה בבקשה

אינך מוגנת בגלל האיחור ויש להוסיף עוד אמצעי מניעה בשבועיים הראשונים

במשך כמה ימים אחרי אוננות ושפשוף הדגדגן הוא מגרד ורגיש. מה לעשות ?

יכול להיות דלקת מקומית פני לבדיקת רופא נשים

26/01/2023 | 09:37 | מאת: סיכוי להריון? דחוףף

סיימתי את המחזור האחרון בתאריך 5/1 המחזור שלי נמשך בין 6-5 ימים, והוא סדיר כל חודש. בתאריך 23/1 שכבתי פעם ראשונה עם הבן זוג בלי קונדום והוא גמר בחוץ אבל ממש ליד. יש סיכוי להריון?

מאחר ויחסי המין היו קרובים למחזור שעומד להגיע אין סכןן להריון בתנאי שהמחזורים ממש סדירים

24/01/2023 | 14:59 | מאת: קורי

ב 20/11/22 היו יחסי מין לא מוגנים במשך שעה בערך,(גמירה בחוץ) המחזור האחרון לפני היחסי מין היה ב 09/11/22 ב 08/12/22 קיבלה שוב ב 06/01/23 קיבלה עוד פעם האם עדיין קיים סיכוי להיריון מאותו מגע מיני?

לא

היי, שאלה ראשונה. מה זה אומר שאני מפרישה הפרשות בבוקר כבר כמה ימים?, ושאלה שניה, אני ובן זוגי היינו באקט ובטעות בן זוגי הכניס את האיבר שלו לשלי לכמה שניות בטעות והוציא. כמה דקות לפני יצאה מהאיבר שלו הפרשה. אני לא בטוחה אם היא התייבשה אבל אני אוכל להיכנס מזה להריון?

אלו טיפות אהבה והדווח בספרות לא ברור אם מכילות זרע או לא אם התיבשה לפני החדירה לא תכנסי מזה להריון לגבי ההפרשות שלך תפני לבדיקת רופא נשים

22/01/2023 | 02:37 | מאת: אנונימי

במידה ויש לי זרע על היד. והבחורה רוצה שאחדיר לה אצבע. איך ניתן לנקות את היד על מנת למנוע הריון האם לנגב בנייר יבש זה מספיק? והאם לנגב במגבון זה מספיק?

מגבון רטוב

23/01/2023 | 20:09 | מאת: אנונימי

מה זה אומר מגבון רטוב? להרטיב את המגבונים שקונים? או הכוונה למגבונים הלחים כמו שקונים אותם?

מגבון לח קנוי

18/01/2023 | 06:40 | מאת: אנונימית

הוא לא החדיר לי אבל הגמירה שלו ניכנסה לי לגוף שבועיים אחרי ביוץ הגיוני להריון כי יש לי קצת הרבה תסמינים

שבועיים אחרי ביוץ אין סכוי להריון

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > ... 155