אוננות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/01/2015 | 15:37 | מאת: אנונימית

שלום, אני בחורה בת 27 ושאלתי היא: האם זה נורמאלי שאני מעולם לא אוננתי? כשאני נמצאת עם בחורים אני מאוד נהנית שמחדירים לי אצבעות וגם מהחדירה עצמה (וזה למרות שעדין לא הגעתי לאורגזמה) אבל זה נורמאלי שאני לא נהינת מהחדרה של אצבעות של עצמי ,אלא רק אם זה הפרטנר שעושה לי את זה? כשאני מנסה לבד לאונן זה מרגיש לי כפעולה סתמית שלא מסבה לי כלל הנאה

14/01/2015 | 16:30 | מאת: אביטל

נשמע לי מוזר, כשאת מתחרמנת ואין ליידך בחור את לא מאוננת לעצמך ?? קני משחק מין תחשבי זה בולבול יעשה את הפעולה

הרבה נשים מרגישות רתיעה ואי נוחות מאוננות והדבר נובע ממחסומים ומעצורים ובורות. אין כאן קושי גופני אלא רק נפשי. הדרך להגיע לאורגזמה בדרך כלל היא דרך אוננות. כדאי לפנות לטיפול מיני כדי ללמד אותך גם לאונן וגם להגיע לאורגזמה

18/01/2015 | 15:03 | מאת: אנונימית

העניין הוא שזה לא מפריע לי שאני לא מאוננת, לכן שאלתי אם זאת בכלל בעיה? כי אני פשוט מעדיפה לעשות את זה עם פרטנרים ולא עם עצמי, כלומר אני אומרת לעצמי, למה לעשות את זה לבד כשאפשר עם פרטנר? האם זה נורמאלי?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו