שאלה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/12/2014 | 01:04 | מאת: שואלת

ד"ר שלום, האם אפשר להגיד לי מהו הפורשט הקדמי? בשל תכיפות בשתן רגישות בבטן תחתונה ואי נוחות עד כאב באיבר המין רופאה בדקה אותי וכתבה גירוי מקומי של הפורשט הקדמי?מה זה אומר ועל מה זה יכול להעיד? תרבית נרתיק תקינה ואני בתולה. האם יכול להיות משהו שלא הופיע בתרבית הנרתיק?האם תרבית נרתיק שוללת את כל הדברים שיכולים לגרום לי לתסמינים בהינתן שאני בתולה?

פורשט מקומי זה האזור סביב השופכה וגירוי מקומי לא בהכרח מעיד על דלקת חיידקית ולכן אם התרבית שלילית את יכולה להיות רגועה מבחינה זו

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו