כאבים חזקים מודאת נורא

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/12/2014 | 11:24 | מאת: סיון

שלום, אני בת 20 בתולה, לפני כ3 חודשים אני וחבר שלי בן ה23 (הוא לא בתול) עשינו סקס יבש שהוא עם תחתונים ואני עם טייץ ותחתון ועד לפני כמה ימים מאוד נהננו וזה זרם טוב. לפני שבוע בערך עשינו שוב סקס יבש רק שהפעם אני הייתי בלי בגדים והוא היה עם תחתונים ממש ממש כאב לי שהוא ניסה להכניס לי את איבר המין שלו, לכן הוא הכניס לי אצבע עמוק ניסה לקרוע את קרום הבתולים והיו לי ממש כאבים אבל לא יצא דם והייתי בטוחה שזהו הקרום קרוע. אתמול שוב באנו לקיים סקס יבש והוא החדיר לי אצבע וממש ממש כאב לי אז עצרנו לגמרי . למה זה קורה????? האם קרום הבתולים נקרע ? למה כואב עדיין? אני אשמח לקבל דעות ועצות שלכם אני ממש מודאגת.

בתחילת הדרך של קיום יחסי מין , צריך להתאזר בסבלנות , הרבה משחק מקדים ועזרה של חומרי סיכוך במידת הצורך. תירגעי , לא להיות לחוצה , להרפות , זה יגיע

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו