מין ללא חדירה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/11/2014 | 09:28 | מאת: אורטל

שלום, ראשית אני מצטערת על השאלה בסגנון מעריב לנוער, כמו כן אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אך אשמח מאד לעזרה. קיימתי עם מישהו "יחסי מין ללא חדירה" כלומר חיכוך של אברי המין ללא כל אמצעי מניעה (כן, אני יודעת שזה בעיתי מבחינת מחלות מין, לא אחזור על זה). זה קרה בערך באמצע בין מחזור למחזור כך שיתכן שבזמן הביוץ. כשבוע ומשהו לאחר מכן קיבלתי מחזור בתאריך המצופה פחות או יותר (יומיים קודם). מאז שהיינו יחד יש לי כאבי ראש חזקים מדי בוקר. שאלתי - האם יש סיכוי שאני בהריון, ואם קיים סיכוי מתי וכיצד עלי לבצע בדיקת הריון ביתית שכן המחזור לא איחר. (פשוט קראתי ברשת שיתכן וזה היה דימום השתרשות)

השבירות להיון נמוכה ביותר ביחוד לאור העובדה שקבלת מחזור. כאבי הראש להערכתי זה מלחץ....את יכולה כבר לעשות בדיקת שתן להריון ולהרגע

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו