מינס ופראמול

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/11/2014 | 16:49 | מאת: מפחדת

לקחתי גלולות פמינט לכיוון שלא התאימו לי עברתי למינס. עכשיו אני באמצע החפיסה הראשונה שלי של מינס. נצטננתי ולכן התחלתי לקחת כדורי פראמול. לקחתי כדור אתמול בשעה 9 בערב וב10 בערב לקחתי גלולה כרגיל. הבוקר לקחתי עוד פראמול. כמה שעות אחרי הכדור השני של פראמול, התחילו לי הפרשות חומות. יש סיכוי שהפראמול ביטל את הגלולה שלקחתי ולכן יש לי הפרשות? פראמול פוגע ביעילות הגלולה? יש סיבה לדאוג מההפרשות? קראתי שעם גלולות מינס זה קורה הרבה ולא פספסתי שום גלולה מאז שהתחלתי את החפיסה אבל אני מודאגת מזה מאוד. מה זה אומר ומה לעשות? יש סיבה לדאגה?

אין קשר בין פראמול וגלולות ולכן אין חשש להמשיך לקחת אותן בגלל שהכמות של ההורמונים במינס נמוכה ביותר יכול להיות בלי קשר דכתומים ודימומים לא סגדירים תוך כדי לקיחת הגלולה אין הדבר מוריד מיעילותה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו