יאז וחשק מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

13/11/2014 | 01:59 | מאת: חדשה

היי, לפני שבוע התחלתי ליטול גלולות בפעם הראשונה. לקחתי את גלולת יאז ביום הראשון של המחזור (והוא נמשך 3 ימים כרגיל). מאז אני מרגישה שמאוד פחת לי החשק המיני, ואני אפילו פחות מעוניינת בחבר שלי.. הכל בראש או להחליף לגלולה אחרת שמכילה מינון הורמונלי נמוך יותר?

נסי את הגלולה כחודשיים ותראי מה קורה עם החשק. כל גלולה יכולה להוריד חשק מיני והמינון ביאז הוא מהנמוכים. חכי אולי צריך להתרגל לגלולה ואולי זה מצב זמני.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו