שאלה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

13/11/2014 | 11:50 | מאת: נטלי

שלום, רופא המשפחה שלח אותי לעשות VAGINAL CULTURE וGENITAL CULTURE בשל אודם גרד ותכיפות לשתן. רופאת הנשים עשתה רק את הבדיקה שמכניסים מקלון לתוך הנרתיק. בתוצאת הבדיקה כתוב "פלורה רגילה של הנרתיק". עדיין יש גרד אודם וצורך עז לשתן.האם צריך לעשות גם GENITAL CULTURE ? האם שם ניתן לראות משהו שגורם לתחושות אלה? האם יש עוד בדיקות שאפשר לעשות?

לא נהוג לעשות genital culture חיזרי לרופאת הנשים שלך להמשך טיפול חיצוני

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו