תוספת לשאלה הקודצת- גחולה לפני הזמן

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/11/2014 | 07:33 | מאת: אינס

יכול להיות שזה היה אפילו יותר משעה. הקדמתי את הלקיחה בשעה-שעתיים. ומדובר ספציפית בגלולות מינס. גלולות מינס אפשר גם לקחת באיחור של עד 12 שעות אפילו שהמינון שלהן קטן ככ? והאן זה שהמינון קטן זה עושה אותן פחות יעילות? ושאלה אחרונה- נאמר לי שבשל המינון הנמוך של המינס, זה מאוד שכיח שהמחזור נעלם ולא מגיע בזמן הגלולות הלבנות. זה נכון? אם בסוף החפיסה הראשונה לא יהיה מחזור זה תקין או שיש צורך לחשוש מהיריון?

אין בעיה להקדים את הגלולות אך יש בעיה לאחר אותן יותר מ12 שעות. הן יעילות אך בגלל המינון הנמוך יש יותר חשש לדימומים לא סדירים או פחות דימומים במחזור וחשוב להקפיד על לקיחה כל יום

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו