חשש להיריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/11/2014 | 11:22 | מאת: אני רק שאלה

שלום. חברה שלי ואני שכבנו לפני כחודשיים ונקרע הקונדום, השתמשנו בפוסטינור והכל עבר ללא תופעות לוואי, המחזור שלה היה סדיר. חודש לאחר מכן קרתה לנו עוד פשלה עם קונדום ונאלצנו להשתמש בפוסטינור שוב, לאחר יומיים-שלושה היא חוותה דימום קל, שבוע לפני התאריך שבו היא בד"כ מקבלת מחזור, המחזור החודשי לא הגיע. עבר חודש מאז אותו דימום, עדיין לא קיבלה מחזור. האם יש סיכוי להריון או שיכול להיות שהיא תקבל את המחזור בעוד שבוע, בתאריכים הרגילים שלה? יש טעם לבדיקת הריון בשתן?

עשו בדיקת שתן לשלול הריון ואם שלילי כנראה שהשיבושי מחזור קורים בגלל גלולת היום שלאחרי אם היא לא תקבל מחזור פנו לרופא נשים שלה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו