דימום מגלולת זואלי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/11/2014 | 23:52 | מאת: נ

שלום, התחלתי לפני שבוע את החפיסה הרביעית של גלולת zoely, המחזור אחרי החפיסה השלישית הגיע כמעט יום אחרי לקיחת הגלולה האחרונה של החפיסה ה3 ונמשך כיומיים, הפסיק ובערך באמצע היום ה3 שלאחר מכן התחיל לי דימום קל-בינוני שנמשך עד היום, כאשר היום זהו היום ה6 לדימום. הוא הפסיק באמצע השישה ימים האלה לחצי יום בערך וחזר. 1. האם יש לי מה לדאוג או שזה בסדר כי אני רק לפני שלושה חודשים התחלתי לקחת את הגלולה? יש לציין שתמיד לקחתי בזמן ומעולם לא שכחתי 2. אני צורכת תרסיס סטרונאז AQ לאף- האם יכול להיות קשר? תודה רבה

לא קשור לתרסיס לאף אם הדימום ימשיך כל החפיסה הרביעית פני לרופא נשים להחלפת גלולות כנראה שגלולות אלו לא מתאימות לך

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו