ביוץ

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/10/2014 | 15:59 | מאת: שושה

ערב טוב, אני עוקבת אחר הביוץ באמצעות מקלונים... ביום רביעי האחרון ביקרתי אצל רופאת הנשים בעקבות כאבי בטן ימנית תחתונה-אזור השחלה. בעבר היו ציסטות בשחלות וחשש לתסביב שחלתי לכן הלכתי להיבדק. בבדיקה הכל נראה תקין אם כי נצפה זקיק בגודל 17 מ"מ ולדבריה מועד הביוץ כ-4 ימים לאחר מכן. דהיינו, היום. מאתמול בערב כאבים מוגבים בשחלה, בבדיקת ביוץ אתמול והיום פס בדיקה חיובי כהה וברור. האם ייתכן כי הביוץ מתרחש מספר רב כל כך של שעות?

ביוץ קורה בין 12 - 24 שעות

28/10/2014 | 14:06 | מאת: שושה

גם היום בבוקר הופיע פס בדיקה חיובי, קצת יותר חלש מהיומיים האחרונים אבל עדיין חיובי... איך זה ייתכן? יכול להיות שהבדיקות לא תקינות?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו