הריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/10/2014 | 19:23 | מאת: ליאן

הפסקתי לקחת גלולות לפני כחודשיים ומיד קיבלתי מחזור כמו אחרי גלולות. המחזור השני לאחר הפסקת הגלולות (המחזור הטבעי הראשון) הגיע תקין אחרי 29 ימים. אני מנסה להכנס להריון ספרתי ימים וכיוונו לביוץ כעת יש איחור אבל הבדיקה הביתית יצאה שלילית (יומיים אחרי האיחור) לפני לקיחת הגלולות - המחזור שלי היה תמיד סדיר. אל אני נוטלת אותן כבר שנים רבות. כעת אני באיחור של 5 ימים (מבהירה שוב שמדובר במחזור ה 3 מאז הפסקת הגלולות) האם יש טעם לעשות בדיקת דם לגילוי הריון? כמה ימים לחכות? האם הגיוני שהמחזור פתאום לא סדיר ואם כן איך אוכל לחשב את ימי ביוץ תודה

עשי בדיקה להריון עכשיו המחזור יכול לשחק ולהיות לא סדיר כמה חודשים אחרי הפסקת הגלולות ביוץ ניתן לבדוק באמצעות מקלוני בדיקה שיש בכל ביתמרקחת

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו