חשש להריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/10/2014 | 10:45 | מאת: דנה

שלום דר. אני לוקחת גלולות מרסילון ופספסתי את הגלולה ה6 החפיסה. נזכרתי ביום שאחרי (אתמול) ולקחתי אותה יחד עם הגלולה ה7. קיימתי יחסי מין 5 ימים לפני מועד שכחת הגלולה. בנוסף, התחילו לי היום הפרשות חומות כאלה, קצת כמו מחזור. האם זה סימן להריון? יש חשש כלשהו? מה לעשות?

הדימום הוא בגלל פספוס גלולה. עד סוף החודש הוסיפי קונדומים כשאת מקיימת יחסי מין כי אינך מוגנת עכשיו. לגבי יחסי מין שהיו הסבירות להריון נמוכה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו