בחילות מחזור מאחר

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/10/2014 | 23:17 | מאת: יפה

שלום לפני כחודש ושבוע סיימתי מחזור ולאחר מכן קיימתי יחסי מין. בחודש הזה התחלתי עם " טבעת" נגד הריון .. יומיים אחרי קיום יחסי המין קיבלתי שוב מחזור של כשלושה ימים( זה פחות מבדרך כלל) חייבת לציין שלפני שהתחלתי עם הטבעת הייתי אצל רופאת נשים והיא אמרה שהכל בסדר אפילו עשיתי בדיקת פאפ ויצאה תקינה. אין לי כאבים וכלום פשוט מאוד מוזר לי עכשיו המחזור שלי מאחר לי בשבועיים ויש לי קצת החילות ועייפות. עשיתי הדיקת הריון בתית ויצא שלילי. מה זה אומר? ( אחרי המחזור המוזר שקיבלתי הורדתי את הטבעת) אשמח לתשובה!! תודה

חבל שהוצאת את הטבעת! לכן המחזור מאחר...דימום חריג ב 3 חודשים ראשונים ללקיחת כל גלולה או אמצעי מניעה הורמונלי אחר שכיח ולכן לא היית צריכה להוציא את הטבעת,. עכשיו אם אינך בהריון חכי עד שתקבלי מחזור ושוב שימי טבעת ביום הראשון של המחזור הפעם תהיי סבלנית לדימומים

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו