פוסטינור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/10/2014 | 09:03 | מאת: נירה

שלום אני בת 17, אני לוקחת גלולות מסוג yazz אבל שכחתי לקחת גלולה אחת אתמול . אתמול קיימתי יחסי מין עם חבר שלי והקודנום נישאר בתוכי שלפתי את הקונדום אך אני לא בטוחה אם זירעונים חדרו אלי. אני רוצה לקחת פוסטינור האם אני צריכה להפסיק את השימוש בגלולות? לקחת אותן אחרי המחזור?? מה אני עושה עכשיו?

קחי גלולת היום שאחרי והמשיכי את הגלולות כסדרן עם שימוש בקונדומים בשבועיים הקרובים( פוסטינור ונורלבו יעילים עד 72 שעות אחרי קריעת הקונדום יש גלולה אחרת אלה שיעילה אחרי 4 או 5 ימים

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו