מחזור ראשון לאחר לידה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/10/2014 | 10:28 | מאת: עדי

שלום ילדתי לפני חודשיים ובמשך שישה שבועות היו דימומים שלאחר לידה לאחר מכן היו שבועיים נקיים לחלוטין ולפתע הופיע מן כתם חום אדמדם, עשיתי בדיקה פנימית כדי לראות שאכן יש דם טרי ואלה לא שאריות ולאחר שראיתי דם טרי התחלתי את חפיסת הגלולות העניין הוא שמהיום שהופיע הכתם ולמשך 5 ימים היו רק כתמים ולא היה ממש דימום של מחזור כעבור חמישה ימים כאלה התחלתי שוב להיות נקייה, האם יכול להיות שזה לא היה מחזור? או ייתכן שיופיע מחזור מסוג כזה לאחר לידה? אני חוששת שזה לא היה מחזור והתחלתי את הגלולות לא בזמן הנכון ולא אהיה מוגנת מה עושים? תודה וחג שמח

אם את לא מניקה אין שום נזק בכך שהתחלת את הגלולות המשיכי אותם הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים ליתר בטחון ואחר כך כבר תהיי מוגנת

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו