עזרה דחוף !!!!!!!!!1

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/10/2014 | 20:56 | מאת: עזרה דחוף !!!!!!!!!!

שלום חברים יש לי שאלה חשובה קיימתי יחסיי מין לא מוגנים עם חברה שלי ואני מפחד שהיא נכנסה להריון אני ממש ממש לחוץ אני כמעט בטוח ב 1000% שלא גמרתי אבל עדיין מפחד היא אמורה לקבל מחזור בעוד כ5 ימים עכשיו השאלה היא כזאת אם היא מקבלת את המחזור הקרוב זה אומר שהיא לא בהריון או שזה יהיה קשור כבר לחודש הבא ואם בחודש הבא היא לא תקבל מה אני עושה ? זה לא יהיה מאוחר מידי עדיין לא עברו 24 שעות ככה שאני עדיין יכול לקנות פוסטינור

הסבירות להריון מאוד נמוכה אבל אם אתה מאוד חושש אפשר לקחת פוסטינור. אם היא תקבל מחזור סימן שהיא לא נכנסה להריון. מציעה לכם להשתמש באמצעי מניעה בנוסף כדי למנוע חרדות ולחצים עתידיים

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו