חזרה לגלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

13/10/2014 | 08:10 | מאת: שרית

שלום, הפסקתי לקחת גלולות מרצון להכנס להריון, אחרי 3 חודשים הפנים שלי התמלאו בפצעים ולכן החלטתי מיד בסיום הוסת האחרונה לקחת שוב גלולות- 1. אני ממש רוצה שוב להפסיק על מנת להכנס להריון, יתכן שהפצעים האלה יחלפו מתישהו?! אף פעם לא סבלתי מאקנה 2. התחלתי שוב לקחת החודש גלולות אבל רק בסיום הוסת ולא בתחילתו, האם זה בסדר? האם אני מוגנת לחלוטין החודש הזה? תודה מראש!!!

נראה לי שעשית בלגן גדול ואת לא סגורה על עצמך מה את רוצה. אם את מתכננת הריון למה חזרת לגלולות? אם התחלת גלולות בסוף מחזור אינך מוגנת החודש הזה אבל מה זה משנה אם את רוצה הריון???? פני לרופא הנשים שלך לעשות סדדר בבלגן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו