מודאגת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/09/2014 | 14:57 | מאת: ליאן

לפני 11 הפסקתי עם גלולות כי היו לי כאבי ראש חזקים והרופא המליץ שעד שהם יעברו אני לא אשתמש בגלולות. זה היה 5 גלולות אחרי שהתחלתי חפיסה שלישית. כבר ארבעה ימים שיש לי בחילות. יכול להיות שזה קשור להפסקה של הגלולות? אני מפחדת שזה קשור להיריון אך אני לא מקיימת יחסי מין והדבר היחיד שאני מצליחה לחשוב עליו זה שאולי היו לי טיפות אהבה על היד ומיד לאחר מכן נכנסתי לשירותים וכשניגבתי עם נייר טואלט את איבר המין אז הטיפות עברו יחד עם הנייר טואלט. מצב כזה אפשרי?

קשה לי להאמין שאת בהריון אבל כדי להיות שקטה עשי בדיקת שתן לשלול הריון ואם הבחילות ממשיכות פני לרופא משפחה לברר סיבה אחרת לבחילות

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו