מחזור אחרי הפסקת גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/09/2014 | 15:01 | מאת: רוני

התחלתי לפני כמה חודשים עם גלולות פמינט, סיימתי חפיסה שנייה, היה לי מחזור בשבוע ההפסקה, שתיתי שלושה כדורים מהחפיסה ואז החלטתי להפסיק. יש דרך לדעת מתי אמור להגיע המחזור שלי? חודש אחרי המחזור שהיה בשבוע ההפסקה? אני שואלת כי אני רוצה להתחיל לקחת מחדש ביום הראשון של המחזור וכי עכשיו התחילו לי בחילות וזה מדאיג אותי. בעקרון אני לא מקיימת יחסי מין מלאים ולא קרה שום דבר שאמור להדאיג אותי אבל הבחילות האלה קצת מלחיצות אותי. מחר יעברו שבועיים מהפעם האחרונה שקרה משהו, אם אעשה בדיקה ניתן לדעת תשובה וודאית ולהיות רגועה במידה והיא שלילית? כמה זמן אחרי קיום יחסים הגיוני שיתחילו בחילות?

קשה לדעת מתי יגיע המחזור עכשיו. לא סביר שהבחילות קשורות להריון. אם עברו יותר משבועיים מאז יחסי המין עשי בדיקת שתן ושללי הריון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו