פוסיטנר שיבש מחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/09/2014 | 14:03 | מאת: משה

מאז ומתמיד היה לחברנ שלי מחזור באותו תאריך ב23 מאז לקיחת הפוסטינור לפני חצי שנה בחודש חמישי כל חודש המחזור מקדים ביומים, חודש אחרי ב21 אחריח 19 וכו כבר חצי שנה , האם זה הגיוני? מה יש לעשןת

12/09/2014 | 15:00 | מאת: משה

התופעות לוואי של הפוסטינור זה שיבושים במחזור, זה לא אמור להסתדר עם הזמן? כי מאז ומתמיד היא קיבלה באותו תאריך, לקחה פעם אחת פוסטינור בחיים? כמו כן , השיבוש במחזור בלתי הפיך?

אין לו אפקש שנמשך חצי שנה אחרי לקיחתי וצריך לבדוק סיבות אחרות שתפנה לרופא הנשים שלך

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו