חששות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/09/2014 | 10:24 | מאת: מיקי

היי אני השתמשתי בגלולות פמינט 3 שנים ועכשיו החלפתי לגלולות מינס כבר חודש . אמורה לקבל מחזור ביום שני כמו שהיה לי עם גלולות פמינט . אתמול הופיעו לי כתמים חומים אדומים על התחתון והפיפי שלי כהה והפרשות שלי סמיכות וחומות..מצטערת כל התיאור הגועלי. קיימתי יחסי מין לא מוגנים לפני כשבוע אך גמר בחוץ . ועליתי כמעט קילו)אני בקבוצה לירידה במשקל ואף התחלתי חדר כושר..האם יש קשר להריון והאם צריך לחשוש? או שזה רגיל ?

במינס יש פחות הורמונים מאשר בפמינט ואחת התופעות לואי של הירידה ההורמונלית זה דימומים לא סידרים אם ימשיך גם בחודשיים הקרובים פני לרופא נשים להחליף את סוג הגלולה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו