אמצעי מניעה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/09/2014 | 10:30 | מאת: ד.א

בוקר טוב מחפשת אמצעי מניעה שהוא לא גלולות ולא התקן מירנה אני בת 45 ובפעם האחרונה לפני כשנתיים השתמשתי בהתקן מירנה אשר פיתחתי לכך אלרגיה מאוד רצינית שמעתי שיש שבב תת עורי אך הבנתי שהוא לא משווק בארץ האם זה נכון? ורציתי לדעת אלו אופציות עומדות בפניי לגבי אמצעי מניעה

יש זריקות שניתנות אחת ל3 חודשים או קשירת חצוצרות או אמצעי חיץ מקומיים כמו קונדומים לגבר ודיאפרגמה או ספוגיות לאישה לפני קיום יחיס מין התיעצי עם רופא הנשים שלך מה מתאים לך

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו