הפרשות מהנרתיק ואיחור במחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

31/08/2014 | 22:49 | מאת: דינה

שלום, כבר כחצי שנה היה לי מחזור סדיר כל 35 יום פיות או יותר. בתחילת יולי המחזור הגיע בצורת כתמים חומים מעטים מאוד ושל מספר ימים בודדים בלבד. לאחר כשבועיים הייתה לי דלקת בדרכי השתן ובמהלכה התחיל לי דימום הדומה למחזור (לקחתי אנטיביאוטיקה והדלקת נגמרה). מאז, אמצע יולי, לא קיבלתי מחזור. עשיתי בדיקת הריון לפני מסםר ימים והיא יצאה שלילית. לפני יומיים התחילו לי שוב כתמים חומים אך מעטים מאוד מאוד והפסיקו לאחר כיום. כמו כן בזמן האחרון יש לי יותר הפרשות לבנות מהנרתיק. האם אפשר להחשיב את הכתמים החומים למחזור? האם יש חשש להריון? אני משתמשת בקונדום ותמיד בודקת בסוף שהוא לא נקרע. ומה זה אומר שאני לא מקבלת מחזור סדיר? האם זה יכול להיות בגלל החום? תודה מראש!

מליצה לך לפנות לבדיקת גינקולוג, לא ניתן לענות על שאלתך ללא בדיקה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו