פחד

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/08/2014 | 17:24 | מאת: מודאגת

אני יודעת שזה אולי נשמע מטופש אבל אני מאוד פוחדת ממשהו שקרה. היום בצהריים קיבלתי מחזור אבל כמה שעות לפני הייתי עם הבן זוג שלי והייתי לבושה ג'ינס אבל הרוכסן היה פתוח מעט וחבר שלי היה לבוש בבוקסר אבל הכיפה הייתה מעט בחוץ והיינו צמודים אחד לשני ואני מפחדת שיצאה לו טיפת אהבה בלי שהוא שם לב והגיעה לתחתון שלי ומשם נזלה לנרתיק. התחתון היה חשוף רק באזור של הבטן התחתונה אבל הוא לא היה אטום לגמרי. בדקתי גם ישר אחרי והאזור החשוף של התחתון היה יבש. אני צריכה לקחת פוסטינור? שמעתי גם שבמחזור אי אפשר להיכנס להיריון אבל יש לי רק הפרשות חומות אדומות עכשיו וזה קרה כמה שעות לפני שההפרשות התחילו. ומדובר במחזור של גלולות אני פשוט יודעת שמבחינת גלולות אני לא מוגנת כי פספסתי גלולה בשבוע האחרון.

ממה שתארת , אין צורך בפוסטינור הקפידי על נטילת גלולות כסדרן ואז לא תצטרכי לדאוג

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו