חשש מהריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/08/2014 | 21:50 | מאת: דנה 57

אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין ללא אמצעי מניעה( גלולות או קונדמים), הביוץ שלי צריך לקרות בעוד מספר ימים, למרות שהוא גמר בחוץ , היו לי כאבים בבטן התחתונה (כמו צירים) שנמשכו כשעה לאחר האקט המיני. האם הכאבים מרמזים על קליטת ההריון או סיכוי גבוהה יותר לכך?

הכאבים האלו מעידים על כך שהיתה כנראה חדירה עמוקה ולחץ על הרחם שגרם לכאבים ולא מרמז על קליטה להריון. בגלל שזרע יכול לחיות 3 ימים בגוף האישה אינך מוגנת מהריון גם אם את לפני ביוץ

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו