האם אני מוגנת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/08/2014 | 21:28 | מאת: נועם

אני משתמשת במדבקות אוורה. ביום חמישי הגיע יום ההחלפה שלי, והסרתי את המדבקה אך שכחתי לשים מדבקה חדשה. נזכרתי בכך למחרת ושמתי חדשה לאחר כ14 שעות. לאחר מכן הייתי הרבה בים ובבריכה ובראשון בערב שמתי לב שהמדבקה התרופפה. החלפתי אותה מיד באחרת, אך אני לא יודעת כמה זמן היא הייתה רופפת לפני ההחלפה. א. האם אני מוגנת? ב. האם אני צריכה להקפיד להשלים את החבילה במדבקה נוספת? (כלומר, בגלל שהחלפתי מדבקה באמצע שבוע יש לי מדבקה אחת פחות בחבילה =שבוע פחות) בנוסף, רציתי לשאול האם אפשר לקחת את המדבקות ברצף ללא שבוע הפסקה על מנת להימנע מקבלת ווסת, ואם כן אז כמה זמן. תודה!

א. אינך מוגנת הוסיפי קונדומים עכשיו שבועיים ב. כדאי להוסיף עוד מדבקה לשבוע או לחילופין לצרף 3 - 2 חפיסות של מדבקות ברצף מבלי לעשות הפסקה אם את מעדיפה לא לקבל מחזור

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו