בדיקת היריון ביתית

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/08/2014 | 14:54 | מאת: ייי

האם בדיקת היריון ביתית אמינה כ15 יום אחרי קיום יחסים? אני משתמשת בגלולות ולכן המחזור שלי כביכול מדומה ואני לא לגמרי סומכת על זה שאם קיבלתי זה שולל היריון. אני לא מקיימת יחסים מלאים אבל קורים הרבה דברים קטנים שגורמים לי לחששות. לדוגמה אם היה לי זרע על היד ושטפתי ידיים לא מספיק טוב לפני שהלכתי לשירותים וכדומה. אם בדיקת שתן ביתית יוצאת שלילית כ15 ימים אחרי המקרים האלה, ניתן להיות רגועה ולסמוך על הבדיקה או שהן לא מספיק אמינות ויש צורך לחזור עליה? כמה זמן אחרי קיום יחסים בדיקת תקן ביתית היא אמינה לחלוטין? ושאלה נוספת, אני לקראת אמצע החבילה השנייה של הגלולות והיו ימים שבהם לקחתי שתי גלולות כי פחדתי שהגלולה הראשונה לא נספגה בגלל שלשולים וכדומה. זה יכול ליצור בלבול עם המחזור? אני מפחדת שהוא לא יגיע כי זה יכניס אותי ללחץ למרות שבפועל לא קרה שומדבר שאמור לגרום לחשש מהיריון. שמעתי שבחודשים הראשונים של שימוש בגלולות מחזור יכול פשוט לא להגיע, זה נכון? כלומר אם מחזור לא מגיע בהכרח יש סיבה ללחץ או שזה תקין בזמן שימוש בגלולות?

בדיקת הריון בינתית חיובית באמינות גבוהה אחרי שבועיים נראה לי שע/ישת קצת בלגנים עםה גלולות ואולי כדאי לך לעבור למדבקה או טבעת נרתיקית התיעצי עם רופא הנישם שלך

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו