הפסקה או להמשיך גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/07/2014 | 13:19 | מאת: אריאל

שלום, אשמח ליעוץ.בת 28 יש לי בגוף הורמון זכרי גבוה, לא גבוה במיוחד-אך כתוצאה מכך נשירת שיער והתקרחות או שמא זה גנטי ייתכן. לקחתי כשנה גלולות דיאנה וזה העלים לי את האקנה בגב ואיזן ההורמון. הפסקתי לקחת גלולות ההורמון גדל רק ב2.. (אם בגרף אמור להיות עד 10, אצלי עומד כרגע על 12.70. ). האקנה חזר אין משהו שיכול לעזור מלבד גלולות, גם ראקוטן לא כי זה לא אקנה חמור אבל זה משתנה, לעיתים יוצאים פצעים מוגלתיים מדובר על גב עליון. התחלתי שוב עם הגלולות לוקחת כחודשיים ואין שינוי לאקנה. אך עליתי במשקל כ-3 קילו ואני מבואסת נורא. אני מרגישה שאני אולי סתם לוקחת גלולות? אין לי חבר קבוע, בעיקרון הגלולות בכלל לא ליחסי מין, אני לא ידועת מה לעשות במידה ואני מפסיקה לקחת האם יכולה להיות סכנה עבורי כי לקחתי רק חודשיים? אם אמשיך לקחת האקנה יעבור? אבל זה כמובן לא לטווח ארוך אז אני כיאלו צריכה לקחת כל החיים גלולות. האם יש סכנה בהפסקה לאחר לקיחה קצרה ומה המלצתך? תודה

כדאי להתיעץ עם רופא המטפל בך לגבי הפסקת או המשך נטילת הגלולות. אין סכנה בהפסקה של הגלולות אבל הבעיה ההורמונלית נשארת וטורדנית...

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו