ספירולינה - אופן שימוש

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/11/2016 | 22:33 | מאת: אלין

שלום רב, בתקופה האחרונה (מזה שבועיים שלושה) התחלתי לקחת ספירולינה כדי להעלות את רמת האנרגיה שלי וגם מפני שאני אנמית. הבנתי שההמלצה היא לקחת 6 כדורים ביום, אך כשאני לוקחת את הכדורים בבוקר או במהלך היום אני סובלת אחר כך מגזים וכאבי בטן.. לעומת זאת כשניסיתי לקחת כמה ימים לפני השינה לא סבלתי מהגזים והכאבים בכלל. רציתי לשאול מהי הדרך היעילה ביותר לצרוך ספירולינה, האם יש שעות מסויימות שעדיף לקחת בהן את הטבליות והאם כדאי לקחת את כולם יחד או לפצל לכמה פעמים ביום. *חשוב לי לציין כי סבלתי כבר מאנמיה בעבר ורק הספירולינה עזרה לי עם המצב, אבל גם אז סבלתי מכאבים וגזים וברגע שהפסקתי לקחת אותה התופעות עברו.. תוספי ברזל וb12 לא עוזרים לי בכלל, אלא רק מחמירים את המצב. האם יש תוסף אחר שמומלץ לקחת במצב כזה ? תודה מראש, אלין

אין דרך אחת, כל אחד צורך לפי מה שמתאים עבורו. יתכן שהכל יחד ויתכן בהפרדה, כן גם לגבי השעות שטובות עבורו. אם יש מחסור בברזל ו-B12 אז בהחלט חשוב לצרוך אותם. צריך למצוא תוסף שיתאים לך בהצלחה

מנהלי פורום נטורופתיה