כורכום - מקסימום ספיגה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/11/2016 | 15:38 | מאת: פנינה

שלום התחלתי להשתמש בכמוסות כורמום למיטב ידיעתי ספיגה מקסימלית של כורכום נדרשת בשילוב של פלפל שחור אבל הכמוסות שאני צורכת הם כורכום בתוספת של שום ללא פלפל שחור האם הספיגה של כרוכום הינה אותה ספיגה כמו של כורכום עם פלפל שחור תודה,פנינה

שלום פנינה, לא ציינת באיזה מוצר מדובר, אך יש היום מוצרים חדשים המיוצרים בטכנולוגיה חדשנית שאינה מצריכה נוכחות של פלפל שחור בשביל ספיגה טובה, כל שזה תלוי במוצר, בהרכב, במינון וכו.. למשל כורכום אפקט של ברא מיוצר בשיטה זו. בהצלחה!

04/12/2016 | 15:55 | מאת: פנינה

משתמשת בכדורים כורכושום של סודות המזרח

מנהלי פורום נטורופתיה