מגנזיום

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/11/2016 | 21:43 | מאת: אור

בת 40 סובלת מחרדות מזה שנים, נוטלת לוסטרל וקלונקס על בסיס יומי, האם יש מניעה לקחת מגנזיום מחשש לעודף? הבנתי שזה מאוד יכול לעזור לתשישות ולחרדה. לציין שגם אומגה 3 לעיתים לוקחת כפית שמן פשתן ובתקופות קומפלקס בי פלוס סי

שלום לך, אין מניעה מצריכה של מגנזיום, אבל לא הייתי ממליצה עליו כקו ראשון לטיפול בחרדות.. יש תוספים מומלצים יותר כמו אומגה 3 ממקור של שמן דגים כמוסות במינון אופטימלי, ויטמיני B כמו שציינת וכמובן, חשיבות רבה לתזונה, פעילות גופנית ועוד.. בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה