פרוביוטיקה 40+ של סולגר

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/11/2016 | 23:12 | מאת: נטע

לאיזה מקרים נועד, מה היתרונות שלו לעומת אחרים והאם מדובר בבני 40+ או שזה מבטא ערך אחר? האם למצבי קנדידה יכול להיות טוב (כמובן בנוסף לכל התחזוקה האחרת)?

שלום נטע, המוצר נועד למצבים רבים- חוסר איזון של מערכת העיכול, עצירות, שילשול, IBS , כיבים בקיבה וכן בהחלט גם יכול לסייע בקנדידה. ההבדל בינו לבין מוצרים אחרים הוא בסוג החיידקים ובמינון של כל אחד מהם, ישנם מוצרים חזקים יותר ולכן יש לתת בהתאמה. בהצלחה!

07/11/2016 | 15:53 | מאת: נטע

מנהלי פורום נטורופתיה