אומגה 3- תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/11/2016 | 13:35 | מאת: יעל

התחלתי לקחת אומגה 3 לפני כשבוע , לאחר התיעצות עם נטורופתית, והחלו להופיע לי פצעונים רבים בפנים ובאזור החזה ? האם להפסיק את השימוש ? או שזאת תופעת לוואי שתחלוף.

שלום יעל, לעיתים אונגה 3 יכולה לגרום לפצעונים, התופעה יכולה לחלוף ובמידה ולא חולפת כדאי לנסות אולי אומגה 3 של חברה אחרת או ממקור אחר, למשל, אם את צורכת משמן דגים תוכלי להחליף למקור צמחי או להחליף חברה. התעייצי עם הנטורופתית שהמליצה לך, היא מכירה את המקרה שלך ותוכל להמליץ לך מה כדאי. בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה