צריכת כורכום לאחר פציעה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/10/2016 | 18:28 | מאת: אורח

היי, לפני כחמש שנים החלקתי בהחלקה על הקרח, תוך כדי פעולה החלקתי, ניסיתי להיאחז במעקה אך הכתף יצאה מעט מהמקום וחזרה למקום. לאחר בדיקות US אורטופד ומומחה כתפיים, הוסבר לי שיש לי תת פריקה. הדבר היחיד שעוזר לי באופן מהותי הוא שחייה. עם זאת יש לי כאבים שלפעמים חזקים יותר ולפעמים פחות. לאחרונה שמעתי כי ניתן לקחת כורכום כנוגד דלקות חזק וגם כמשכך כאבים. רציתי לדעת במשך איזה תקופה אצטרך לקחת עד שארגיש שינוי כלשהו? נכון להיום קניתי כורכום של חברת לונג וידה. אשמח לתגובה, ותודה מראש.

שלום לך, כורכום יול להתאים המידה וקיימת דלקת, אבל לא בטוח על סמך תיאור המקרה, שאכן מדובר בדלקת ואם כך יעילות הכורכום עלולה להיות פחותה, אבל תוכל לנסות לקחת לפחות 3 חודשים.לא מכירה את החברה שציינת, חשוב שיהיה במינון המתאים. לפריקת הכתף מומלץ מאוד לעשות דיקור סיני ותרגילי פיזיותרפיה או יוגה.. בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה