גרעיני חמניות ודלעת

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/10/2016 | 19:06 | מאת: נירה

שלןם, אני טוחנת 2-3 כפות של גרעיני דלעת+2-3 כפות של גרעיני חמניה ומוסיפה אותם בתוך המזון שאני אוכלת במשך היום, רציתי לדעת מה התועלת שאני מפיקה ,מבחינת ערך התזונתי?והאם הכמויות האלה מספיקות כדי להפיק את הנידרש או שצריך להגדיל את הכמויות? תודה לתשובה נירה

שלום נירה, גרעיני דלעת וגרעיני חמניה מכילים חומצות שומן חיוניות, מינרלים כמו אבץ וסידן וסיבים תזונתיים. 2-3 כפות מכל אחד זה עלול כמות גדולה מדי בהתחשב בכך שישנם מרכיבים שומניים נוספים בתפריט היומי שלך. את יכולה לצרוך כף - כף וחצי מכל איד מהנל. אבל יש לערוך חישוב שך סהכ השומן בתפריט היומי מכל מקורות השומן על מנת לחשב כמויות. רק בריאות !

מנהלי פורום נטורופתיה