כורכומין במצב של אפיה בגריל

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/10/2016 | 14:52 | מאת: ליאור

שלום, האם אפית תפו"א בגריל עם שמן זית, פלפל שחור וכורכום מאפשרת ספיגת סגולות הכורכום בגוף? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך, הזמינות של הכורכום דרך הבישול אינה גבוהה. תלוי מה כמות הכורכום בשימוש וכמו כן מה המטרה. למצבים דלקתיים ופתולוגיות שונות כמו כאבי ברכיים, דלקות מפרקים וכו שימוש בדרך זו לא יהיה מספק ויש צורך בתוסף של כורכום בו כמו החומר הפעיל גבוהה יותר וזמינה יותר.

מנהלי פורום נטורופתיה