טירוזין וB9............

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/10/2016 | 17:19 | מאת: חן

שלום התחלתי לקחת טירוזין לבעיות קשב וריכוז וקראתי שצריך לקחת אותו עם ויטמין B9 להשפעה יעילה ושהטירוזין יקלט יותר טוב במוח. אני לוקחת את הטירוזין על קיבה ריקה חצי שעה לפני האוכל כמו שהיה רשום ואת החומצה הפולית אחרי האוכל כיוון שרשום שצריך לקחת אותו עם הארוחות. השאלה שלי האם אני צריכה לקחת את הויטמין B9 יחד עם הטירוזין לפני האוכל? או שאחרי האוכל כמו שאני לוקחת זה בסדר ותהיה אותה השפעה? ואני מתכוונת לקחת גם HTP-5 עם B6 ו-B3 ואותה שאלה האם צריך לקחת את הB6 ו-B3 לפני האוכל על קיבה ריקה ביחד או שאחרי האוכל זה בסדר ותהיה אותה השפעה? פשוט אני סובלת ממעי רגיז ובגלל זה מעדיפה גם לקחת כמו שאני לוקחת אבל השאלה האם זה יעיל לקחת ככה? תודה רבה.

לקחת בדר גמור. ויטמינים עם / לאחר הארוחה , חומצות אמינו על קיבה ריקה.

מנהלי פורום נטורופתיה