מסטיקא- מסטיק תמני

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/10/2016 | 09:56 | מאת: אפרת

שלום רב, אני מאובחנת עם מאניה דיפרסיה. היה לי התקף יחיד לפני 5 שנים ומאז לא חזר. מטופלת מאז בזיפרקסה 2.5 מיליגרם. יש לי בעיה להכנס להריון והציעו לי לקחת מסטיקא. האם יש לזה תופעות לוואי שאסור לקחת את זה בעקבות האבחנה או הטיפול שאני לוקחת? תודה מראש

שלום לך, אין מניעה בשימוש בצמח הנל, אבל הוא לא הצמח הראשון שהייתי ממליצה עליו על מנת להגדיל סיכויי כניסה להריון. יש צמחים יעילים יותר. כמו כן, לא ציינת אם יש בעיה כלשהי שאובחנה וחסרים פרטים, לא ממחיצה לקחת ככה סתם צמח בודד זה. רק בריאות ובהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה