אומגה 3

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/10/2016 | 11:42 | מאת: אורחת

שלום לקחתי אומגה 3 במשך שלושה חודשים לשיפור מצב הרוח ובאמת עזר קראתי באינטרנט שאומגה 3 מייצר הורמונים שנקראים פרוסטגלנדינים מה תפקידם בגוף לכמה זמן נשארים בגוף מרגע שמפסיקים עם אומגה 3

שלום לך, יש כל מני סוגים של פרוסטגלנדינים, אלה שאת שואלת עליהם אני מניחה, שנמצאים באומגה 3 הם פרוסגלנדינים נוגדי דלקת, כדי שהגוף ייצר אותם צריך לקחת אומגה 3, כל עוד את לוקחת הגוף ימשיך ליצר ולכן לא כדאי לעשות הפסקה לאורך זמן. בהצלחה !

25/10/2016 | 14:25 | מאת: אורחת

שלום תודה על המענה אני מתכוונת שוב לקחת אומגה 3 אבל לכמה זמן הפרוסטגלנדינים נשארים בגוף מרגע שמפסיקים עם אומגה 3

25/10/2016 | 14:27 | מאת: אורחת

שלום תודה על המענה אני מתכוונת לקחת שוב אומגה 3 אבל לכמה זמן נשארים הפרוסטגלנדינים בגוף מרגע שמפסיקים עם אומגה 3

מנהלי פורום נטורופתיה