ללמוד נטורופתיה ברידמן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/10/2016 | 09:59 | מאת: אוסנת

היי, אני רוצה להתחיל ללמוד נטורופתיה וכעת מתלבטת היכן לעשות זאת. אני שומעת די הרבה המלצות על רידמן, אך אשמח לשמוע מכם אם אכן כדאי ללמוד שם. תודה רבה

רידמן נחשב לבית ספר טוב ומומלץ, את יכולה להיוועץ עם האיגוד הנטורופתי. בהצלחה

10/10/2016 | 23:02 | מאת: סמדר

יכולה להוסיף ולספר ששמעתי עליהם לא מעט דברים טובים. ממליצה לך בכל זאת ללכת ליום פתוח או לפחות להיכנס לאתר שלהם ולקרוא קצת על תכנית הלימודים. חשוב שתבדקי אם מה שהם מציעים עונה על הציפיות שלך.

מנהלי פורום נטורופתיה