בקשר לדלקת בקיבה וחיידק ליקובקטר...

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/09/2016 | 21:34 | מאת: יניב

שלום לפני כמה חודשים הייתה לי דלקת בקיבה וחיידק ליקובקטר פילורי. טופלתי והתסמינים חלפו. לאחרונה התסמינים שוב חזרו. השאלה האם יש דלקת בקיבה ללא החיידק מה עושים? והאם הרופא יתן לי שוב בדיקת גאסטרוסקופיה או שניתן להסתפק בבדיקת נשיפה בלבד? ובנתיים עד התור מה לעשות להקל על התסמינים?בניהם לחץ בבטן או נפחיחות ומלאות,תחושת לא נעימה.כאבים לפעמים בעת יציאות ויציאות מרובות ביום או ההפך עצירות. האם שימוש בצמחי מרפא ושילוב רפואה רגילה זה בסדר? הצמחים לא יכולים להזיק?

אפשר להסתפק בבדיקת נשיפה. בכל אופן הטיפול הקונוונציונאלי אינו פותר את הבעיה. כדאי להגיע למרפאה לקבל טיפול מתאים.

מנהלי פורום נטורופתיה