סטרפטוקוקים וטיפול טבעי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/09/2016 | 20:58 | מאת: נורית

לפני מס שבועות אובחנתי עם סטרפטוקוקים מסוג איי ,לקחתי 10 ימים ראפאפן וכעבור מס ימים הוא חזר. עשיתי טיפול עם שמן אוגנול שמן עץ התה ותרופות הומיאופתיות והתסמינים חלפו לגמרי.בבדיקה חוזרת נמצאו סטרפטוקוקים.האם צריך לקחת טיפול אנטיביוטי למרות שאין סימנים קליניים?

יתכן ואת מה שנקרא-נשאית. צריך טיפול יותר מאסיבי ברפואה טבעית הכולל צמחי מרפא, דיקור סיני וטכניקות נוספות. מה גם אם את נשאית לא בטוח שזה עובר...אז גם לא בטוח שהאנטיביוטיקה תעבוד

מנהלי פורום נטורופתיה