טיפול טבעי בADD

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/09/2016 | 13:27 | מאת: גליה

שלום רב.בתי בת ה9 אובחנה עם בעיות קשב וריכוז ADD.היתי רוצה לעזור לה באופן טבעי בלי ריטלין.האם נטורופתיה יכולה לעזור בתפקוד הזכרון ובלימודי הבית הבפר ואשמח להמלצות לנטורופת שיש לו ניסיון עם קשב וריכוז אצל ילדים.תודה מראש

שלום גליה, נטורפתיה בהחלט יכולה לסייע לילדים עם בעיות קשב וריכוז באמצעות תזונה, תוספי תזונה וצמחי מרפא, כמו כן, באמצעות רפלקסולוגיה, פרחי באך, שמנים אתריים ועוד.. מוזמנת לקרוא מאמר שכתבתי בנושא הטיפול הטבעי ב - ADD וכמו כן, באתר תוכלי לראות גם סרטון וידאו בנושא זה. http://www.natureopathy.co.il/sickness-index/ad בהצלחה, מעין זעירא

מנהלי פורום נטורופתיה